Saturday, June 19, 2010

BULU DI KEPALA

Kenapa weh kenapaa?! (Ceh tiba-tiba menyoal-nyoal cenggini, belum cerita lagi dah nak emo T_T)
Last 15th june berbekalkan wang yang saya dapat hadiah dari ibu terchenta sebab dapat keputusan yang baik sem lepas pergi lah ke saloon dengan niat suci murni untuk memusing2kan rambut saya yang lurus ni dengan kata lain perm kan rambut saya(xpayah bayangkan pusing rambut yang bukan2 T_T)

Okay ini permanent punya.saya buat sebab bosan sangat rambut lurus.most of boys suruh rebon.most of girls suruh perm.tapi saya rasa saya mahu buat perm..muktamad.tiada titik noktah.(erkk..kalau da muktamad titik noktah la kan??fullstop..adeyh T_T)Berikut gamba2 sebelum dan selepas..hee..


Sebelum


Sila ikat tali topi keledar anda^o^



Pinjam kepala alien sebentar
Done by schwarzkopf professional:

Also got a gift from someone<3



Okay now sila baca ayat first saya.. Referring to “kenapa wehh kenapa
Kenapa rambut saya dah lurus balik??eyy..dat day hairstylish yang buat rambut saya tu terpaksa letak ubat 2 kali pada rambut saya disebabkan saya terlalu menjaga rambut..

tukang buat rambut:U rajin buat treatment ka??
tukang dibuat rambut:Xla..da lama xbuat..=,=
tukang buat rambut:U jaga meh u punya rambut?(ape punye soklan da mestila jage)

tukang dibuat rambut:
I rajin jaga rambut pkai minyak,intensive treatment cream,leave on contioner bagai(uhuk bagai 2 xla i ckp)
tukang buat rambut:Oh bila last u cuci rambut ha?
tukang dibuat rambut:Juz now...errr??
tukang buat rambut:Haiyaa..ini macam manyak susah la moi..rmbut u lembut susah maw bentuk.saya letak ubat lagi skali haa..tapi nnti rmbut u xperm sgt la dia lurus2 sket..

Kepada amoi tersebut:
Hello ini bukan lurus2 sikit2 tapi ini lurus banyak..rambut saya dah balik macam sedia kala..cett xberbaloi langsung menghabiskan duit buat perm..baik buat rebonding je xpon pergi shopping lagi puas hati...akibat nya saya sekarang cuma menggunakan curling tong sahaja..

Kesan curling tong:

Pakailah celak banyak mana, kalau dah sepet memang sepet..-_-


Sepak la~sepak la~bahahaXD

p/s:Kan bagus dari mula saya guna curling tong sahaja???T_T
Kerna kamu wahai perm:rambut saya xde kesan perm langsung..duit burn macam tu saje.makin kasar.tidak selembut dan selurus dulu..eyy..panas nye la hai hati saya..bladihell betol..waaaa~=’(

4 comments:

  1. duet simpan g zoo tgk memerang lagi bagos!

    ReplyDelete
  2. hehe..rimau yg mane satu?? ade byk rimau la dlm zoo... :-p

    ReplyDelete